Het moet natuurlijk niet
op werken gaan lijken.

Aangenaam en welkom op mijn website!

Mijn droom, purpose of WHY richt zich op het samen tot wasdom brengen van ideeën naar gezonde merken. Die de wereld mooier maken.

Laten we samen kijken in welke rol mijn impact voor jouw idee, bedrijf of droom het meest tot zijn recht komt; als mentor, klankbord, sparringpartner, investeerder of lid van je Raad van Advies. 

Als wij zover komen en je me beter leert kennen, ontdek je waarom ik het motto ‘het moet natuurlijk niet op werken gaan lijken’, zo omarm. En zo uitdraag. Want net als jij ongetwijfeld, deed ik dat vaak veel te hard. Dat werken. En niet altijd even effectief.

Inmiddels zet ik mijn talent, mijn tomeloze energie, mijn enorme netwerk en mijn neus voor onverwachte kansen en verbindingen in om ideeën van anderen te laten floreren. En beter te laten renderen.

Dat bewijs ik liever elke dag opnieuw – aan nieuwe mensen in mijn netwerk, aan nieuwe klanten of bij nieuwe projecten waar ik bij betrokken word. Maar lees vooral verder, dan deel ik hoe mijn kijk op werk en resultaten jouw horizon kunnen verbreden.

WAT DAT NIET-WERKEN (JE)
ALLEMAAL OPLEVERT.

Ik creëer en voeg waarde toe aan start-ups, scale-ups, MKB 100+ en grote corporates. Aan beginnende ondernemers of op C-level: ik initieer, inspireer, jaag aan, geef richting, stuur bij. Van de eerste hersenspinsels op een bierviltje naar de eerste écht gerealiseerde omzet tot complexe business cases van vastgelopen organisaties die beter in willen spelen op de markt – ik ben in nagenoeg elke fase inzetbaar. Zolang je maar open staat voor een beetje tegengas, gezonde feedback en net als ik de waarde van balans begrijpt. Dat de momenten van hard werken zich afwisselen met spelen. Van het vinden van plezier en enthousiasme in wat je doet. Dáár kun je me ’s nachts voor wakker bellen.

Dat enthousiasme levert veel meer op dan de meesten denken. Niet alleen mooie verhalen en twinkelende ogen. Maar ook: minder gedoe. Minder gezeur. Meer omzet. Meer winst. Blijere klanten. En meer dan tevreden aandeelhouders of stake-holders.

Makkelijk praten? Integendeel: ik deel niet alleen de succesverhalen. Maar juist ook alle fouten die ik in de afgelopen 15 jaar als ondernemer maakte (ga je veel aan hebben, wedden?)

Ik ben trots op een prachtig portfolio van een aantal heel gezonde bedrijven waaraan ik heb mogen (mee)bouwen: tot nu toe in de arbodienstverlening, de bouw, de kinderopvang, de bloemenbusiness en de reclame. Vanaf nul opgebouwd of verder uitgebouwd. Dat deed ik door een sterke focus op concept- en strategie te houden, en weg te blijven uit de operatie. Daar ben jij of daar zijn andere mensen uit mijn netwerk vele malen beter in.

Maar even terug naar dat enthousiasme: de twinkeling in de ogen van je kompanen, die kracht van gedurfde ideeën en samen werken aan een helder, hoger doel. Zodra dat soepel verloopt, draag ik het stokje weer over. Alleen zo kan ik mijn resultaat – en jou een ROI garanderen – waar je rode konen van krijgt.

Ik onderneem en zet aan tot ondernemen. Je huurt me in als mentor, klankbord (pas op – je krijgt ook écht iets terug), sparringpartner, investeerder, toezichthouder en lid van je Raad van Advies. Als ik mijn tijd en energie (en soms mijn geld) in jouw, je idee of je bedrijf steek, verwacht ik wederzijds partnerschap en commitment.

Start-ups en scale-ups waarbij ik betrokken ben hebben een maatschappelijk relevant doel. En voegen daadwerkelijk waarde toe. ‘Wat laten we na aan de wereld van (over)morgen?’ – die vraag, daar ben ik graag mee bezig (zoals je hier kunt lezen). En jij dus ook.

Nog steeds aan boord?
Dan ben je uit het juiste hout voor mij.

Bel me , stuur me een mailtje of een appje, dan kunnen we eens bekijken of er een match is en of we samen iets te doen hebben.

Zo lang het maar niet op… juist!

IK LAAT DE WERELD GEZONDE
MERKEN EN BEDRIJVEN NA.

Zonder belemmeringen voor ogen leggen we samen de focus op jouw hogere doel. Ik denk soms dat mijn energie en onvermoeibare drang om de wereld voor iedereen te verrijken, in mijn genen zit. Of op zijn minst een erfenis is die ik zorgvuldig heb omarmd.

Als ik een kans zie of ruik, ergens verbetering bespeur (dat is best vaak), als ik energie krijg van iets (meestal een idee) of iemand, dan ga ik door totdat ik bij elkaar gepuzzeld heb hoe we dat voor meerdere mensen tegelijk zo goed mogelijk in de wereld kunnen zetten. ‘We’ ja, want ik hou van samenwerken. Ik ben een enorme verbinder en heb sowieso de overtuiging dat je in je eentje weinig zinvols van de grond krijgt.

Als je niet door mijn Linkedin profiel wilt, vertel ik je graag wat over mijn achtergrond en over mijn leven

WAAR DIE ONGEKENDE DRIVE
TOCH VANDAAN KOMT.

Mijn wieg stond nog net niet ín de Hotelschool – daarvoor moest ik toch eerst nog 18 jaar geduld hebben (geloof me: dat is niet een van mijn grootste talenten). Daarna moest er gewerkt worden – je moet ergens beginnen aan de reis naar je ware zelf. En dat kan maar het beste een harde leerschool zijn, als je toch moet.

Ik begon bewust in de hotellerie. De dagelijkse dynamiek, het streven naar service van topkwaliteit en het vloeiend omgaan met onverwachte situaties: gastheerschap en attent-zijn spreekt me nog steeds aan.

Die gastvrijheid en de kennis van gastronomie (lees: de liefde voor lekker eten eten en drinken) tekenen me tot op de dag van vandaag, maar in de horeca kon ik tóch uiteindelijk mijn ei onvoldoende kwijt. Natuurlijk: je kunt 20 mensen één keer een bijzondere avond geven. Maar ik begon te zoeken naar een weg waarin ik meerdere mensen tegelijk een beter leven kon geven, op een blijvende manier.

Doordat ik mijn enthousiasme en energie totaal verkeerd gebruikte kwam ik de man met de hamer tegen. Vanuit die ervaring – en dan vooral de ervaring hoe ik (niet) werd gestimuleerd om weer terug te keren in het arbeidsproces, besloot ik me te specialiseren in arbeid en gezondheid, en daarin legde ik een mooi pad af, tot oprichter en eigenaar van Arbodienst GOED. Toen de basis eenmaal stond, ben ik verder gaan spelen. En verder gaan niet-werken. Ik ben een (fire) starter, een van de grond trekker, een opbouwer. Nee, een concept developer pur sang. En zodra het fundament staat, ben ik verheugd om samen te werken met professionals die de organisatie verder uitbouwen tot een gezond merk.

Inmiddels heb ik een mooi stel aandelen in diverse bedrijven die ik voor een groot deel heb helpen opzetten. Als (mede-) eigenaar van ondernemingen in de HR/ARBO-sector, maar ook van een reclamebureau, een buitenschoolse opvang en bouwbedrijf voor de startersmarkt. Om er een paar te noemen. Lees voor een overzicht van mijn huidige portfolio vooral verder. Wie weet sta je er binnenkort ook wel tussen.

Ik woon samen met mijn vrouw Cindy en 2 jongens in Muiderberg. Hoewel ik ‘family man’ een vreselijk woord vind, vind ik het extreem belangrijk om tijd te maken voor (en met) mijn dierbaren. En dat die dierbaren ook dol zijn op knettergoede koffietenten, dito lunch spots en het ontdekken van alles achter de horizon…dat zorgt dat het voor mij niet op werken gaat lijken. En ik met nieuwe inzichten en energie aan de slag kan met jouw vraag, wens of idee.

Ooit wel eens
ondernemers ontmoet
die dol­enthousiast praten over hun arbodienst?

Precies, tot 2011 was dat een veelgehoorde klacht. Voor mij hét startschot om zelf een arbodienst op te richten. Deze behaalt inmiddels een klanttevredenheidsscore van boven  de 8. In schooltermen noemen we dat ‘goed’, maar in mijn verhaal werd het GOED (Gezondheid Onder Een Dak). Vanaf dag 1 was ik toegewijd aan dit doel, en dat hield ik vol tot de verkoop van het bedrijf 12,5 jaar later.

Zodra een bedrijf staat als een huis, is het tijd om het stokje over te dragen. Sinds 2019 neem ik de rol aan van begeleider voor diverse ondernemers, om hen te helpen bij de oprichting of groei van hun eigen ondernemingen. 

Tegelijkertijd maakte ik bewust de keuze om nieuwe vormen van dienstverlening in diverse sectoren te realiseren. Vanaf de grond opbouwen. Met een team dat aangemoedigd wordt om hun ondernemerschap te omarmen. Samen zetten we de markt op z’n kop en brengen we de boel in beweging.

Het verwezenlijken van starterswoningen in bestaande en nieuwe bouwprojecten is daar een voorbeeld van, bekend onder de noemer Fundament | Alvast Goed Geregeld. En wat dacht je van een kinderopvang waar de focus ligt op rode konen van het spelen en twinkelende kinderogen? Mede door de krapte in die branche kozen we bewust voor een andere manier van belonen. Nog voordat het eerste jaar voorbij is, bouwen we samen al aan meerdere vestigingen.

Samenwerken geeft nieuwe inzichten energie. Met twee compagnons begeleiden we bedrijven die oprecht waarde willen toevoegen. Bedrijven die positieve veranderingen willen bewerkstelligen in deze wereld. De visionairen achter Daily Flowers horen zonder twijfel in dat rijtje thuis, aangezien ze de bloemenbranche blijvend aan het transformeren zijn op hun manier. En over The Cool Market en mijn rol hierbinnen, lees je binnenkort hopelijk ook meer.

Voor de afwisseling ben ik sinds kort ook mentor bij NLGroeit. Maar dat heeft vooral met niet-werken te maken. Een initiatief met als doel het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten. 

Zin in meer? Absoluut! Dat geldt dan voor ons beiden. Waarom plan je niet meteen een moment in? 

DEZE PAGINA BEKIJK IK ZELF
HET MINST VAAK:
WAT ANDEREN ZEGGEN.

Roy
Voogd

“Ik heb in mijn netwerk veel creatieven in vele vormen, maar niemand kan de exponentiële creativiteit van Emile zelfs maar benaderen. Met de snelheid van het licht ontwikkelt hij ideeën die hij vervolgens streaming uiteenzet waardoor je je soms afvraagt waarom het nog niet eerder is gedaan. Spontane spitsvondige woordspelingen hebben geleid tot complete bedijfsconcepten. Emile is iemand die je op hoogste post in de reclamewereld verwacht, maar gelukkig (…) blijft hij steeds weer bij zichzelf. En dat maakt hem misschien wel tot een van de meest intrigerende persoonlijkheden die ik ken.”

Roy Voogd

Buro Art Profound

Margriet
Bleeker

“Scherp, snel en met een kwinkslag. Dat zijn woorden die Emile typeren. Als een wervelwind stof laten opwaaien en vooral laten verdwijnen met creatieve ideeën en daadkrachtige energie. Oog voor resultaat en voor de mens, ook bij pijnlijke boodschappen. Ik heb top met Emile samengewerkt en raad je aan om contact met hem op te nemen als je power en vernieuwing in je organisatie zoekt. Emile is geen manager, Emile is een entrepreneur in optima forma.”

Margriet Bleeker

Executive coach en facilitator van transformatietrajecten.

Bart
Smit

“Emile is een handige en vooral prettige netwerker, die inmiddels is uitge-groeid tot een serieuze, waardevolle en betrouwbare sparringpartner. Hij is een vent die je graag bij je aan tafel hebt als je aan het brainstormen bent over je doelen en hoe die te behalen. Hij is als geen ander in staat buiten de kaders te denken, heeft bakken met ideeën, weet die operationeel te vertalen en is daarnaast inspirerend en weet de je spiegel op een aangename wijze voor te houden. Zijn jarenlange ervaring op het gebeid van arbeid en gezondheid dragen er toe bij dat hij in staat is organisaties die in dit speelveld opereren verder te helpen, organisatorisch maar vooral ook commercieel. Zijn netwerk is groot en hij is zondermeer bereid dit met je te delen. Binnen onze nog jonge organisatie, TriageExpert, hebben wij Emile ook nu weer ingeschakeld om vanuit zijn visie en know how onze organisatie ver-der vorm te geven.!”

Bart Smit

Fysio Holland

Peter
Stoelenga

“Emile is een zeer gedreven ondernemer die altijd gericht is om waarde toe te voegen, of om kansen te signaleren. Emile heeft met succes een zeer succesvol nieuw concept neergezet. Emile is in staat om goede relaties op te bouwen en de juiste mensen aan elkaar te koppelen. Daarnaast is Emile een zeer prettig persoon om mee te werken.”

Peter Stoelenga

TMP Hudson

Ton
Broekhuis

“Ik ken Emile als een professional met een warme persoonlijkheid die met verrassende en effectieve ideeën komt. Hij weet die ideeën bovendien om te zetten in concrete acties die resultaat leveren.”

Ton Broekhuis

Yarden

‘Put your money
where your mouth is’,
Zo gezegd,
zo gedaan:
Stichting BéVé NEDERLAND
is bijna een feit.

Valt het je ook op? Al die mensen die mensen op LinkedIn die tegenwoordig roepen dat ze ‘iets achter willen laten’. Of ook vaak gezien: ‘de wereld een beetje mooier achterlaten dan hoe we haar aantroffen’.

Die het hebben over ‘Legacy’. En ‘Heritage’.

Op zich mooi, maar het mag wel iets concreter.

We kunnen het samen wel vinden, maar we kunnen er ook iets aan doen. Iets met ‘action speaks louder than words’. Vandaar dat ik met een aantal gelijkgestemden de stichting BéVé Nederland aan het oprichten ben. Een fonds waaraan ondernemers iets kunnen nalaten voor de volgende generatie(s) ondernemers. Wat ze daar achterlaten? Minimaal 1% van hun winst, minimaal 1% van de verkoop van hun bedrijf, minimaal 1% van een onverwacht mooie extra opbrengst. Het enthousiasme voor de Bévé Nederland is inmiddels een beetje uit de hand aan het lopen. Steeds meer ondernemers lijken aan te haken bij dit idee, en daar was het me nu ook juist om te doen.

Op dit moment voer ik gesprekken met (media)partners, ambassadeurs, beoogde bestuursleden en ben ik vooral ook aan het puzzelen met allerlei knappe koppen die veel meer weten van notariële en fiscale zaken dan ik. Om er voor te zorgen dat er straks een instituut staat waar het fonds iets aan heeft (en niet per sé Vadertje Staat) en waarin een zo hoog mogelijk aandeel van de opbrengsten daar naar toe gaat waar het recht doet: de nieuwe generatie én ondernemers die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

WAT IK NALAAT AAN
DE WERELD VAN (OVER)MORGEN?

Heel simpel: hetzelfde als ik anderen vraag te doen. De waarde van minimaal 1% van de winst in alle bedrijven waar ik voor werk, wel te verstaan. Het voert een beetje ver om hier uit te leggen (of je moet van enorm ingewikkeld juridische taal houden, dat mag van mij, maar ik wil het niet op mijn site hebben dat soort taal). Maar het komt er op neer dat ik me soms voor een deel laat belonen in aandelen door de ondernemers waar ik voor werk. De waarde van minimaal 1% van die aandelen stop ik overigens gelijk in het fonds.

De bedrijven waarin ik investeer, verplicht ik ook – formeel – om ‘iets’ na te laten aan het fonds. Het wát precies mogen ze zelf weten, maar het dát staat vast.

Uiteraard ben ik zelf ook bezig mijn nalatenschap – in maatschappelijke zin – te verbinden met de Stichting. En last but not least: het fonds zélf is natuurlijk ook een mooi ‘dingetje’ om achter te laten. Niet alleen voor de nieuwe generatie, maar ook voor ondernemers die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Een veelbelovend vooruitzicht, als je het mij vraagt

geïnteresseerd?
meld je hier even aan.

De komende tijd ga ik jullie op de hoogte houden van de vorderingen.

IK BEN VAN ’S OCHTENDS VROEG
TOT ’S AVONDS LAAT IN TOUW.
EN TOCH HEEFT HET NIETS
MET WERKEN TE MAKEN.

Ondanks dat ik liever niet heb dat ‘het’ op werken gaat lijken, ben ik verre van lui. Sterker nog: vraag iemand die me goed kent om me te typeren, en je krijgt alleen maar termen als ‘energiek’, ‘staat aan, ‘tsunami aan ideeën’, ‘niet te stoppen’ en ‘Duracell-konijn’.

Ik zie het maar als compliment. En ja: ik heb een enorme drive. En een flink energieniveau. Als ik ergens voor ga, dan ga ik ook helemaal. Het komt meer dan eens voor dat ik ’s avonds denk: “misschien is het etiquette-technisch wat aan de late kant om deze mail nu nog te versturen” (vandaar dat ik de functie ‘verzend later’ zo fijn vind).

Alles wat ik doe heeft te maken met werk. Alleen: zo voelt het voor mij niet. Als mensen me vragen wat ik doe (je kent ze wel, van die soms wat ongemakkelijke voorstelrondjes), hou ik het altijd kort. Dan zeg ik: “Ik laat de wereld gezonde merken en bedrijven na”. En hoop ik altijd maar dat mensen van tevoren deze website gelezen hebben (ik doe ook altijd mijn huiswerk voor ik bij mensen aan tafel schuif, wel zo netjes) en dat in één keer snappen.

Voor wie dat nog niet eerder deed, of pas ná onze eerste ontmoeting, zet ik het hieronder nog even op een rijtje.

VOOR ALS JE HET
NOG NIET DOORHAD.

Ik onderneem en zet aan tot ondernemen.

Als mentor, klankbord, sparringpartner, investeerder of lid van je Raad van Advies enthousiasmeer en overtuig ik, neem de groep mee, breng de essentie van de droom over en werk die ook uit – van idee tot sterk merk. Ik werk jouw idee uit tot een gezonde start-up.

Of ik bouw mee aan nieuwe concepten bij scale-ups, MKB 100+ en grote corporates.

Beginnende ondernemers of C-level executives inspireer ik, initieer ik mee, jaag ik aan, geef ik richting en stuur ik bij. Van de eerste hersenspinsels op een bierviltje naar de eerste échte omzet tot complexe business cases van vastgelopen organisaties die beter in willen spelen op de markt – ik ben in nagenoeg elke fase inzetbaar.

Los daarvan zit vooral verbinden me in het bloed. Ik ben meer dan eens een wandelende Rolodex genoemd (toen de Rolodex nog bestond). Ook vandaag de dag doe ik niet anders – niets leuker dan mijn netwerk en mijn neus voor onverwachte kansen en verbindingen in te zetten om ideeën van anderen te laten floreren. En beter te laten renderen.

Wanneer ik mijn tijd en energie (en soms mijn geld) in jou, je idee of je bedrijf steek?

Alleen als dat idee, jouw start- of scale-up ‘goed wil doen’, een markt wil veranderen door er daadwerkelijk (duurzame) waarde aan toe te voegen.

WAT IK KOST DOET ER NIET TOE.
HET GAAT ER SIMPELWEG OM
WAT IK OPLEVER.

Je huurt me in om je zaak van de grond te krijgen, de boel te versnellen, groter te maken, winstgevender, schaalbaar of verkoopklaar. Dat betekent dat ik coûte que coûte vind dat ik altijd moet kunnen worden betaald uit datgene wat ik jou extra ga brengen. Ik ben er niet om je kas leger en je BV holler te maken. Integendeel.

Je bent een goede ondernemer (of één in de dop met een goed idee), maar dat maakt je nog niet automatisch ook een goede zakenman. Of vrouw. Of misschien ben je al een goede ondernemer, maar loopt het bedrijf nog niet helemaal zoals je zou willen. Soms kan een duwtje (lees: doeltreffende stoot) in de rug het verschil maken.

Ik ben van de school ‘denk groot, je denkt toch’, en ik vind het fijn om mensen mee te nemen in die zienswijze, ze aan te zetten, en te laten denken in kansen en mogelijkheden. Dat is, onder andere, waarmee ik aan je zijde sta. Wat ik je voor altijd bij ga brengen.

LATEN WE EERLIJK ZIJN:
SAMEN IS ALTIJD BETER.

‘Put your money where your mouth is’, ik zei het al eens eerder op deze site. Het zou dus ten eerste raar zijn als ik zelf geen unieke propositie(s) heb wanneer ik beweer daar zo goed in te zijn.

Het draait namelijk niet alleen om uren en tarieven, maar om partnerschap en gedeelde groei. Daarom zet ik me graag in voor een verbindend uurtarief. Waarom? Omdat, als we de handen ineenslaan, we wat mij betreft partners worden. Voor ’t echie. Mijn betrokkenheid gaat namelijk verder dan enkel de uren die ik werk. Dus reken ik niet het volle pond als ik naast je sta als partner en mijn tijd, netwerk, energie (en soms mijn geld) in jou, je idee of je bedrijf steek.

En nee, ik ben hier niet om alleen maar met je in de zandbak te spelen en aandelen te claimen als een moderne Pietje Bell. Daar ben ik zelf dan weer te veel zakenman voor. Mijn focus ligt op resultaten, winst en duurzaamheid. Ik breng een lawine aan kennis en expertise met me mee en laat je onderneming floreren.

Natuurlijk kan je ook gewoon mijn volle uurtarief betalen, uurtje-factuurtje. Maar laten we eerlijk zijn, wie wil er nu kiezen voor de gewone weg als er een spannender en succesvoller alternatief voorhanden is?

Of je in aanmerking komt, of ik denk dat we bij elkaar gaan passen en zo’n duurzame verbinding aan kunnen gaan, kun je hier checken. Is nog een leuk testje voor jezelf ook.

DE SPELREGELS EN DE KLEINE LETTERTJES.
WANT WE GAAN NATUURLIJK WEL TROUWEN.

Natuurlijk, ik ben niet van gisteren, Gekke Henkie niet. En jij ook niet. Ik hou heel erg van bierviltjes, maar voor dit soort deals heb je wel wat meer nodig. Minstens twee of drie A-viertjes. Klik hier voor een model-overeenkomst waar je alvast wat meer gevoel bij krijgt dan alleen wat mooie teksten op een website. Ze zijn opgesteld door mijn advocaat, gecheckt door mijn fiscalist, bekeken door mijn notaris en beoordeeld door mijn accountant. Het is dus even saaie kost. Maar ja, dat hoort er soms ook bij – bij dat ondernemen.

HET MOET NATUURLIJK NIET
OP WERKEN GAAN LIJKEN.
IN ELK GEVAL NIET
VOOR MIJ, DAN.

Dus we gaan aan slag? Mooi. Maar: eerst jij. Want als je dacht dat contactformulieren een formaliteit waren, dan ken je mijn intake nog niet. En ja, dat is bewust. Immers: jij wilt mijn onverdeelde aandacht. En een ultiem resultaat als het gaat over impact (in de breedste zin van het woord). Nou: dan mag je er ook eens goed voor gaan zitten.

Alvast één belangrijke spelregel (dat hoort er immers bij, als we samen gaan spelen): ‘streepjes’, ‘lege velden’ of ‘n.v.t.’ betekenen een verdubbeling voor mijn hersencapaciteit en dus een dubbel zo’n diepe greep uit jouw portemonnee. Dan krijg je namelijk strafpunten op mijn proposities. Geef de vragen dus de aandacht en daarmee de antwoorden die onze samenwerking verdient.

En dan? Sit back and relax. Ga ik namelijk ook doen – door in alle rust al jouw antwoorden te lezen. Ze op me in te laten werken, er op te kauwen, en het bij elkaar te puzzelen in een reactie waar we allebei blij van worden. Hoop ik.

EEN BLOG? KIJK,
HIER GING HET BIJNA FOUT.

Als er iets op werken begint te lijken, is het wel bloggen. Hou op, schei uit, zeg. Daar ga ik dus mooi niet aan beginnen. Maar ja, ik vind zo af en toe wel iets ergens van. Plus: ik wil ook gevonden worden. En voor beiden is een blog toch wel handig – zo pragmatisch ben ik dan ook wel weer. Hieronder vind je dus, met een zekere onregelmaat, wat hersenspinsels die ik zoal opdoe tijdens mijn rondjes Nederland. En waarvan ik denk dat het het waard is om te delen. En nee, die schrijf ik niet zelf. Zoals ik al zei: ik ben van het delen en van het verbinden en ik geef mensen uit mijn netwerk graag een podium. In dit geval vooral de mensen die veel beter kunnen schrijven dan ik. De onderwerpen draag ik aan, en samen met de gastschrijvers geef ik er een laatste klap op – ik wil er natuurlijk wel voor 1000 procent achter staan wat her gepubliceerd wordt.

Blog nummer 1

Ibus quidus nestios reptae quamet est rae ducia nobis quidias denit qui ad et omnihit, que vel maximil iquiatur sum qui nobisitia dolorio is ex eaquodis ad unt vel intis

Lees verder »

Blog 1

hier komt een blog over mijn nieuwe website met een verhaal van enkele alinea’s. Arum et iur as doluptatia vel ipiet endam, quatempor ma sam, si veliquo de debit porit

Lees verder »

Blog 2

hier komt een blog over mijn nieuwe website met een verhaal van enkele alinea’s. Arum et iur as doluptatia vel ipiet endam, quatempor ma sam, si veliquo de debit porit

Lees verder »

Blog 3

hier komt een blog over mijn nieuwe website met een verhaal van enkele alinea’s. Arum et iur as doluptatia vel ipiet endam, quatempor ma sam, si veliquo de debit porit

Lees verder »

EMILE VAN DER LINDE:
DE MEEST BENADERBARE
MAN VAN NEDERLAND.

Met de communicatie en bereikbaarheid zit het over het algemeen wel goed: WhatsApp, mail, Linkedin of de goede oude telefoon.

Direct een afspraak plannen waar het goed toeven is? Waar de ambiance al inspireert? Van knettergoede koffie of dito lunch ga ik ‘aan’. Hier gaat het nooit op werken lijken; als we kennismaken en mooie koffie drinken in Amersfoort, Baarn, Den Haag (hiervoor rij ik graag om), Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Weesp of Zwolle.

Of laten we direct het aangename met het aangename combineren (nee, dit was geen foute zin, je begrijpt het als we gaan samenwerken) en een lunchafspraak plannen. Als voorzet een paar suggesties in Den Haag, Muiden, Rotterdam, Spakenburg of Utrecht,

Met zulke locaties als vooruitzicht zie ik de uitnodiging in Outlook graag tegemoet. En kijk uit naar ons gesprek.

Klik hiernaast
voor de gewenste vorm van contact.